Balatonfüred

18.900.000 Ft

59.559
ID: 203446
Eladó Lakás
Balatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó LakásBalatonfüred Eladó Lakás
Elhelyezkedés 8230 Balatonfüred
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás
Alapterület 55 m2
Szobaszám 2 + ½
Építés éve 1950
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Állapot Jó állapotú
Komfort Komfortos
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Terasz 8 m2
Kertkapcsolatos Igen
Honnan nyílik Udvarról
Kilátás Udvarra néző

Balatonfüred óvárosi részén egy sorházi ingatlan középső egysége eladó. A lakás belül 2 szintes,a tetőtér beépítéses. 87 m2 telkén egy kiülő kertrész és egy taroló is található. A tetőtér 2009-ben lett kialakítva, a külső nyílászárók cserélve lettek és hőszigetelés is történt.
Nappali + 2 szobás ingatlan. Bejárati ajtón belépve normál méretű előszobába érkezünk, tovább haladva egy tágas nappali-étkező tárul elénk. Ebből nyílik egy hálószoba, konyha és fürdőszoba-WC-vel, valamint indul a lépcső az újszerű állapotú, hangulatos tetőtérbe, ahonnan a balatoni panorámás, tágas teraszra léphetünk ki.
Szeretné megnézni? Egyeztessen időpontot, hívjon a 06 70 6808 265 mobilszámon.
Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvényben megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott ingatlan egyes jellemzőit tartalmazza.