A Balaton egyik legszebb strandja a csopaki, ahol a parkolás is ingyenes

Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand. A csopaki strandon 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat. A parton 15 000 m2 zöldterület, gyermekek részére jól felszerelt játszóterek, kabinok, hideg-melegvizes zuhanyzók, valamint a sportolni vágyók részére strandröplabda pálya és egyéb sportolási lehetőségek állnak rendelkezésére.

A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes. A strandon belül éttermek, élelmiszerbolt, újságos, óriáscsúszda és több más kiszolgáló egység áll a vendégek rendelkezésére.
A kialakított homokföveny kisgyermekes családoknak ideális.
 
Díjtalan szolgáltatások:
- ingyenes parkolási lehetőség
- animációs programok
- elsősegélynyújtás, vízimentő-szolgálat
- közös öltözők
- hidegvizes szabadtéri zuhanyzók
- WC használat.
 
A strand május végétől augusztus végéig fizető strand. Belépőjegyet a pénztári órákban 07.00 - 19.00 -ig kell váltani a rendelkezésre álló 3 pénztárunknál. 16.00 órától kedvezményt biztosítunk. Strandbelépők és szolgáltatások árának kiegyenlítésére bankkártyát és SZÉP kártyát elfogadunk. A strand Balaton Best Card elfogadóhely.
Nyitvatartási idő után szabadstrandként működik!
 
A viharjelzést a meteorológiai szolgálat fényjelzéssel üzemelteti. Nyitvatartási időben hangosbemondón keresztül figyelmeztetik a strandoló vendégeket.
 
A napi kabin- és szekrényjegyet váltók esetében a pénztárnál 1.000 forint kaució fizetése ellenében adható át a kulcs.
 
Az üdülő tulajdonnal rendelkezők (ingatlanonként 5 fő) bérleteiket pénztári órákban a nyugati oldalon található 3-as számú pénztárnál válthatják ki az üdülő után befizetett adó igazolása után. A csopaki állandó lakosok számára ingyenes belépő kiváltásához lakcímkártya szükséges.

   


Vissza